Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
U pola litre mlakog mlijeka rastopite paketić kvasca sa žličicom šećera. Kad se kvasac počne dizati, dodajte 2-3 žlice ulja, žličicu soli i taman toliko brašna da zamijesite meko i rastezljivo tijesto. Ostavite tijesto da se podigne, zatim ga premijesite i razvucite u podlogu za pizzu prema veličini posude za pečenje.
Morske plodove prodinstajte na malo ulja i u bijelom vinu. Posolite i popaprite. Dodajte sitno nasjeckani peršin i češnjak.
Razvučeno tijesto za pizzu prekrijte gouda sirom, a preko sira stavite morske plodove. Na vrh dodajte nasjeckanu rajčicu i malo nasjeckanih ljutih feferona. Pecite 20 minuta na 200 stupnjeva.
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje