Ovo jelo optimizirano je za: 10 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Mikserom tucite šećer i jaja barem 4-5 minuta, dok ne dobijete pjenu.
Ostatak sastojaka za nadjev pomiješajte s umućenim šećerom i jajima.
Na prve tri kore stavite samo nadjev, a na četvrtu koru nadjev s cijelim višnjama. Uvijte kore u roladu.
Podmažite posudu za pečenje. Pecite pitu u pećnici na 180 °C oko 20 minuta.
Od vode i šećera skuhajte preljev i dobro promiješajte. Nakon što zaključa, smanjite temperaturu i ostavite da ključa oko 7-8 minuta. Prelijte preko pečene pite.
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje