Praškasta mješavina sa začinima za pripremu svinjskih odrezaka u umaku od vrhnja
vrhnje u prahu 21%, palmino ulje, pšenično brašno, kukuruzni škrob, sol 8,7%, glukozni sirup, ekstrakt kvasca, začini 3,5% (luk u prahu, češnjak u prahu, kurkuma, kim), laktoza, šećer, sirutka u prahu, arome (sadrže gluten iz pšenice i soju), paradajz u prahu, mliječni protein, boja: obična karamela, kiselina: limunska kiselina.
na 100g/ml | |
---|---|
Pakiranje (g) | 42 g |
Energija (kJ) | 1959 kJ |
Energija (kcal) | 470 kcal |
Masti (g) | 28 g |
- od kojih zasićene masne kiseline (g) | 16.2 g |
Ugljikohidrati (g) | 42 g |
- od kojih šećeri (g) | 15.1 g |
Vlakna (g) | 1.8 g |
Bjelančevine (g) | 11.3 g |
Sol (g) | 9.7 g |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Jaja |
da
|
Može da sadrži | - No Values |
Celer |
da
|
Može da sadrži | - No Values |
Vrhnje u prahu |
da
|
Sadrži | - No Values |
Laktoza |
da
|
Sadrži | - No Values |
Sirutka u prahu |
da
|
Sadrži | - No Values |
Gluten iz pšenice |
da
|
Sadrži | - No Values |
Soja |
da
|
Sadrži | - No Values |
Mliječni protein |
da
|
Sadrži | - No Values |
Da - prema receptu s dodatkom
Ne - prema receptu, bez aditiva
N / A - nije navedeno
Dodati: 500g šnicli mesa, 600g krumpira 20 min
Uputstvo za pripremu mesa (junećeg/telećeg/svinjskog ili pilećeg):
1. U dubljoj tavi na jednoj kašiki suncokretovog ulja (10g), na jačoj temperaturi popržiti prethodno istučene šnicle dok ne porumene s obje strane (oko 10 minuta*).
2. Sklonite tavu s vatre i izvadite šnicle.U tavu ulijte 300 ml hladne vode i dodajte sadržaj vrećice u tavu, a zatim zagrijte do vrenja.
3. Vratite šnicle u tavu i kuhajte ih na slaboj temperaturi dok ne omekšaju (oko 5 minuta*).
4.Poslužite sa kuhanim krumpirom.
*Vrijeme pripreme je potrebno prilagoditi izabranom tipu mesa.
Čuvati na suhom mijestu, na sobnoj temperaturi.